Töltött karalábé selymes tejfölös kaporszósszal
2019. április 09. írta: SzepiÁgi

Töltött karalábé selymes tejfölös kaporszósszal

Zsenge töltött karalábé...kell ennél jobb ?

 

A tavasz első igazi íze nálunk a karalábé. A zsenge karalábénak minden porcikája felhasználható. Nagyon változatosan el lehet készíteni, de mi leginkább a ...

3 az 1-ben tepsis csirkecomb
2017. december 26. írta: SzepiÁgi

3 az 1-ben tepsis csirkecomb

Pácolt sült csirkecomb, vele sült sajttal töltött fűszeres burgonyával és aszalt szilvával-gesztenyével töltött sült almával

 

Egy igazán időtakarékos étel a mostani, ahol "egy füst alatt" sül a hús a körete és a kompót is.
A finom illatok pedig már a sütés közben ...

Linzer
2017. december 19. írta: SzepiÁgi

Linzer

A klasszikus karácsonyi süti

 

Nálam a klasszikus karácsonyi sütik egyike a linzer. Előre elkészíthető, jól záródó kekszes dobozba, egy hétig is megtartja frisseségét. A kívánt formára ...

Marhagulyás
2017. október 21. írta: SzepiÁgi

Marhagulyás

Bográcsban vagy fazékban készítve egyaránt finom

 

Bográcsban szerettem volna ezt az ételt készíteni, de elromlott az idő és így bográcsban, de gázon készítettem el. Tőkéletes lett, ezért bátran kijelentem, ...

süti beállítások módosítása