Bőrös malackaraj vele sült körettel
2018. február 26. írta: SzepiÁgi

Bőrös malackaraj vele sült körettel

Mindent egy füst alatt

 

Ha egy hús sütése több időt igényel, akkor úgy takarékoskodhatunk az ebéd elkészítésére szánt időnkkel, hogy egy füst alatt készítjük azt el a ...

3 az 1-ben tepsis csirkecomb
2017. december 26. írta: SzepiÁgi

3 az 1-ben tepsis csirkecomb

Pácolt sült csirkecomb, vele sült sajttal töltött fűszeres burgonyával és aszalt szilvával-gesztenyével töltött sült almával

 

Egy igazán időtakarékos étel a mostani, ahol "egy füst alatt" sül a hús a körete és a kompót is.
A finom illatok pedig már a sütés közben ...

Linzer
2017. december 19. írta: SzepiÁgi

Linzer

A klasszikus karácsonyi süti

 

Nálam a klasszikus karácsonyi sütik egyike a linzer. Előre elkészíthető, jól záródó kekszes dobozba, egy hétig is megtartja frisseségét. A kívánt formára ...

Marhagulyás
2017. október 21. írta: SzepiÁgi

Marhagulyás

Bográcsban vagy fazékban készítve egyaránt finom

 

Bográcsban szerettem volna ezt az ételt készíteni, de elromlott az idő és így bográcsban, de gázon készítettem el. Tőkéletes lett, ezért bátran kijelentem, ...