Sajtos-sós töltött palacsinta
2018. november 08. írta: SzepiÁgi

Sajtos-sós töltött palacsinta

Palacsinta...sósan vagy édesen?

 

Nagy palacsinta imádók vagyunk! Édesen, különböző töltelékekkel sokszor készül nálunk. Ezért úgy döntöttem, hogy most megpróbálom sósan. Füstölt ...

3 az 1-ben tepsis csirkecomb
2017. december 26. írta: SzepiÁgi

3 az 1-ben tepsis csirkecomb

Pácolt sült csirkecomb, vele sült sajttal töltött fűszeres burgonyával és aszalt szilvával-gesztenyével töltött sült almával

 

Egy igazán időtakarékos étel a mostani, ahol "egy füst alatt" sül a hús a körete és a kompót is.
A finom illatok pedig már a sütés közben ...

Linzer
2017. december 19. írta: SzepiÁgi

Linzer

A klasszikus karácsonyi süti

 

Nálam a klasszikus karácsonyi sütik egyike a linzer. Előre elkészíthető, jól záródó kekszes dobozba, egy hétig is megtartja frisseségét. A kívánt formára ...

Marhagulyás
2017. október 21. írta: SzepiÁgi

Marhagulyás

Bográcsban vagy fazékban készítve egyaránt finom

 

Bográcsban szerettem volna ezt az ételt készíteni, de elromlott az idő és így bográcsban, de gázon készítettem el. Tőkéletes lett, ezért bátran kijelentem, ...