Ha nem szeretnénk nagy energiát fektetni egy finom édesség elkészítésébe, ajánlom ezt a desszertet, amit még sütni sem kell.
Ahogy én készítem:
A babpiskótákat megmártom, vanillincukor és rumaromával ízesített tejbe.
Szorosan egymás mellé sorakoztatom egy megfelelő méretű fóliára. Hagyom addig állni, amíg annyira felszívja a nedvességet, hogy hajlíthatóvá válik. Én nyújtófával egy kicsit megsikáltam, hogy tömítődjön.
A tölteléke nutella, amit egy kicsit meleg vízbe állítok, hogy kenhetővé váljon.
A babpiskóta alapot egyenletesen bekenem a krémmel.
A fólia segítségével feltekerem és hűtőbe teszem. Jó, ha 4-5 órát pihen a hidegen, mert akkor válik szépen szeletelhetővé.
Amikor megdermedt, kitekerem a fóliából.
Egy kicsit díszítem és már fogyasztható is. Én csokoládé öntettel és kókuszreszelékkel díszítettem.
De lehet gyümölccsel, tejszínhabbal…stb.
Szeleteléskor a méretet a babapiskóta szélessége adja.
Jó étvágyat!