
Házi hamburger, ahogy én készítettem:
A bucit készen vásároltam.
A húspogácsához darált marhahúst (ha egy kicsit zsírosabb az jobb) használtam. Ízesítettem korianderrel, borssal, sóval, reszeltem bele vöröshagymát, zúzott fokhagymát, egy kis zsemlemorzsát adtam hozzá és nyers tojást ütöttem bele. Összedolgoztam. Vizes kézzel nagyobbacska pogácsát készítettem belőle, meglapitgattam és forró zsiradékban jól átsütöttem.
Zöldségeket is tettem a buciba: tépett salátalevelet, paradicsom szeleteket, uborkát, lilahagymát (ami nekem, pár napja savanyítva megmaradt). Használtam még ketchupot (aki szereti használhat mustárt, majonézt is).
A bucit szétvágtam, az alsó felére tettem salátalevelet, a karikára vágott uborkát, a savanyú lilahagymát, a húspogácsát, erre helyeztem a paradicsom karikákat (koktélparadicsomot), meglocsoltam ketchuppal és ráhelyeztem a buci másik felét.

Jó étvágyat!