Sült atlanti jéghal törzsek, őszi salátával
2015. október 21. írta: SzepiÁgi

Sült atlanti jéghal törzsek, őszi salátával

Vigyázunk a "formánkra"

 

Ebből az ételből, ehetünk kedvünkre és mégsem kell félni, hogy elhízunk.

Ahogy én készítettem:


A haltörzseket néhány helyen beirdaltam.

014_renamed_by_iws_7.jpg
Lisztes, fűszeres keveréket készítettem. A fűszerek, szárítottak és morzsoltak: só, fokhagyma, kapor, bors, koriander, édeskömény, rozmaring, bazsalikom, borókabogyó.
Ebbe alaposan megforgattam és bő, forró zsiradékon mindkét oldalát, szép pirosra sütöttem. Papírtörlővel leitattam róla a fölösleges zsiradékot és tálaltam. Az irdalásokba, citrom karikákat tettem.



Friss, joghurtos salátával tálaltam.
Az ősz, finom, friss zöldségeit használtam. Édeskáposzta, vöröskáposzta, sárgarépa, kínai kel, madársaláta. Ezeket vékony csíkokra vagdaltam és sózott joghurttal öntöttem nyakon. Tálaláskor, citromlével megcsöpögtettem.


Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepizek.blog.hu/api/trackback/id/8008205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása