Ebből az ételből, ehetünk kedvünkre és mégsem kell félni, hogy elhízunk.

Ahogy én készítettem:
A haltörzseket néhány helyen beirdaltam.
Lisztes, fűszeres keveréket készítettem. A fűszerek, szárítottak és morzsoltak: só, fokhagyma, kapor, bors, koriander, édeskömény, rozmaring, bazsalikom, borókabogyó.
Ebbe alaposan megforgattam és bő, forró zsiradékon mindkét oldalát, szép pirosra sütöttem. Papírtörlővel leitattam róla a fölösleges zsiradékot és tálaltam. Az irdalásokba, citrom karikákat tettem.

Friss, joghurtos salátával tálaltam.
Az ősz, finom, friss zöldségeit használtam. Édeskáposzta, vöröskáposzta, sárgarépa, kínai kel, madársaláta. Ezeket vékony csíkokra vagdaltam és sózott joghurttal öntöttem nyakon. Tálaláskor, citromlével megcsöpögtettem.

Jó étvágyat!