Ennek az összetett ételnek az elkészítése csak egy órácskát vett igénybe. Ráadásul, különleges, harmonikus ízkombináció kerülhetett az asztalunkra.

Ahogy én készítettem:
A csirke felső-combokat kifiléztem és kettévágtam, majd minden oldalról besóztam.
Bundát készítettem neki:
Tojást (két db húsra számítva egyet), füstölt sajtot reszelve alaposan összekevertem és ízesítettem sóval, borssal, picike szerecsendióval.
A húsokat megforgattam lisztbe és a tojásos masszába. Forró zsiradékban minden oldalról megsütöttem. Papírtörlőre szedtem ki és leitattam róla a felesleges zsiradékot. Tálalásig melegen tartottam.

Köretként sajtot és nektarint grilleztem:
Ezt a tevékenységet elvégezhetjük grillen vagy egy tapadásmentes teflon edényben is. Én az utóbbit választottam.
Zsíros, félkemény sajtot válasszunk hozzá. Én a képen látható sajtot használtam.

3-4 mm vastag szeleteket szeltem a sajtból, borsoztam kicsikét és teflon edényben minden zsiradék nélkül, mind két oldalát –kis lángon -megsütöttem. Igyekezzünk úgy időzíteni az elkészítését, hogy frissen (elkészítését követő 10 percben) kerüljön fogyasztásra.
A nektarint meghámoztam, a magját kivágtam és cikkekre szeltem. Ugyanúgy mint a sajtot, teflon edényben sütöttem meg és megszórtam fahéjjal.
Azon nyomban tálaltam.

Nagyon finom ízkombinációt élvezhettünk.

Jó étvágyat!