Én azon kevés emberek közé tartozom, akik nem igazán kedvelik a kirántott szeleteket...
Ezért mindig igyekszem a magam számára is vonzóbbá tenni. Ez a változat még az én tetszésemet is elnyerte!

Ahogy én készítettem:
A csontnélküli karajt szeleteltem, kicsit megklopfoltam. Zúzott fokhagymával megkentem és borsoztam mindkét oldalról. Kenhető sajttal (sajtkrém) az egyik oldalát alaposan beborítottam.

Ezt követően, a szokásos módon bundáztam (liszt, sózott felvert tojás), annyi különbséggel, hogy panírmorzsaként, búzacsirát használtam.

Forró zsiradékban szép pirosra sütöttem.
Hagymás, pirított tarhonyát készítettem hozzá:
Zsiradékon, reszelt vöröshagymát dinszteltem és a tarhonyát vele együtt megpirítottam. Húslével felengedtem és puhulásáig, mindig csak kevés folyadékot öntve rá puhára pároltam. A végén, már ne legyen rajta folyadék. Szükség esetén lehet sózni. Végül egy pergős, finom tésztaköretet kaptam.
Csemege uborkával fogyasztottuk .

Jó étvágyat!